Hva vi står på

Vi brenner for å spre ekte matglede, som er noe meksikansk mat representerer med hele sitt hjerte. Vi er en nettbutikk med dørene åpne for alle som vil samarbeider med oss, for å spre lykke med meksikansk mat i Norge.

Grunnlegger

Hei! Jeg heter Jaime Pano, en ung mann fra Mexico som har bodd i Norge siden høsten 2016, og har bodd mange år i Argentina. I årene jeg har bodd i Oslo, har jeg blitt mer og mer engasjert i Meksikansk mat. 

tacobord.no er en nettbutikk født i stuen i fjor med den unike målet for å spre ekte matglede, som er noe meksikansk mat representerer med hele sitt hjerte. Med tilstedeværelse i hele landet. Tacobord er en nettbutikk med 7 salsaer, bøker og en stor kjærlighet for Mexico, mennesker og hele verdikjeden. 

Jeg ville gjøre det med en mening … jeg ønsket å ha en forbindelse med produktene jeg skal selge. Mine forpliktelser er å støtte produsenter (på noen måte), støtte familiebruk, noe som bidrar til å bevare territorier og tradisjonelle ferdigheter.

Ta kontakt: info@tacobord.no